lauantai 24. tammikuuta 2015

Pitkät ja tuuheat ripset.

Hello! Olen hurahtanut taas uuteen kauneus hömpötykseen. Risiiniöljy kuulema tuuhentaa ja kasvattaa hiuksia, ripsiä ja kulmakarvoja. Olen tehny postauksen aiemmin ripsiseerumista sitä tuli laitettua vaan kerran ripsiin, ja se unohtu kaappin homehtumaan. Nyt olen taas innostunut  ja kyllästynyt kulmiini, tilasin ruohojuuresta 13€ risiiniöljyn. Pieni määrä öljyä riittää hyvin, dippasin käytetystä ripsarin harjalla pulloon. Ei tarvitse pumpata ja ainettaa säästyy hyvin. Risiiniöljyä lötyy luontaiskaupoista ja apteekista.

                                      
Huikaisevan suosion saavuttaneella, kylmäpuristetulla risiiniöljyllä saat pitkät ja tuuheat ripset luonnollisesti - ihan ilman turhia kemikaaleja.

Tee näin: Levitä vanupuikolla risiiniöljyä ripsille iltaisin ja anna öljyhoidon vaikuttaa yön yli. Homma hoituu siis hurjan helposti - ja saat varmasti tuloksia aikaan säännöllisellä käytöllä! 

Ripset kasvavat risiiniöljyhoidon ansiosta pidemmäksi ja tuuheampina. Risiiniöljy toimii ns. tehohoitona ripsillesi. Luonnonkosmetiikkalaatuinen, täysin lisäaineeton risiiniöljy sisältää valtavasti ravitsevia ainesosia: rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia, jotka saavat melkeinpä ihmeitä aikaan ripsilläsi! 

Lisäksi tämä luonnonkosmetiikkasertifioitu risiiniöljy pehmittää kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa, vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä antaa hiuksille upeaa kiiltoa. Perinteisesti ainutlaatuisen ravinteikkaan koostumuksen omaavaa risiiniöljyä on käytetty ulkoisesti myös hiusten kasvua parantamaan. 

Lähde: Täältä


                                           
Tässä on mun kulmat ja ripset all natural, en odota mitään ihmeitä mutta mua vähän kiinnostaa kokeilla.


No Comments Yet, Leave Yours!

Kiva kun kommentoit. Pidetään blogi positiivisena :) Rakentava kritiikki on tervetullutta, ilkeä kirjoitus ei.